Making champions

Σκοπός της ακαδημίας είναι η εκμάθηση του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές, η δημιουργία των επόμενων πρωταθλητών αλλά και η προπόνηση και εξέλιξη club players ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου. Μέσα από την προσωπική προπόνηση με έναν πρωταθλητή Ελλάδας και μεταφέροντας τις εμπειρίες που απέκτησα εδώ και 35 χρόνια αγωνιζόμενος στα μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού εναντίον των καλύτερων παικτών του κόσμου και εκπαιδευόμενος από διακεκριμένους ξένους προπονητές. 

Ένα σημαντικό κομμάτι της ακαδημίας είναι οι αγωνιστικές ομάδες και η Junior Squash Academy για παιδιά ηλικίας 7-19 ετών. Μέσα από την σωστή εκμάθηση από τον κατάλληλο άνθρωπο και την κατάλληλη προπόνηση μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές για τα παιδιά δημιουργούνται οι βάσεις για την αγωνιστική του εξέλιξη και με στόχο να είναι οι επόμενοι Πρωταθλητές Ελλάδας. Η ακαδημία μας δημιουργεί Πρωταθλητές, όπως λέει και το logo μας #makingchampions, με μερικούς από αυτούς να είναι ο Φώτης Ζαφειρίου, ο Χριστόφορος Φλωρόπουλος, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ο Αρμάν Ράο, ο Κυριάκος Τζανάκης, η Λένια Γκιθκοπούλου, η Έλενα Κορακιανίτη, οι Μενέλαος & Πλάτωνας Μαζαράκης κ.α.

Στα ιδιαίτερα μαθήματα ενηλίκων υπάρχει η ιδιαίτερη προσωπική μου επίβλεψη με αποτέλεσμα την γρήγορη και άμεση βελτίωση της τεχνικής του κάθε ενός ξεχωριστά με στόχο την ανάπτυξη μιας καλύτερης τεχνικής, την αγωνιστική άνοδο και την εκμάθηση, προπόνηση και διασκεδαστική εκγύμναση μέσα από ένα παιχνίδι όπως το σκουός για τους αρχάριους και εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν το σκουός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ακαδημία μας επισκέπτονται πολλοί αθλητές από όλο τον κόσμο, και ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης συχνά την ακαδημία μας επισκέπτονται γνωστοί προπονητές από το παγκόσμιο σκουός όπως στο παρελθόν ο Hisham Ashour, ο Ramy Ashour, ο Ισπανός Borja Golan, όπως επίσης και ο Robert Downer από την Αγγλία, ο Ελληνο-ιταλός Dimitris Diamantopoulos κ.α.

Ένα ακόμα αντικείμενο της ακαδημίας είναι η διοργάνωση προπονητικών και αγωνιστικών αποστολών σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό και ο σχεδιασμός λειτουργείας και βιωσιμότητας ενός κέντρου σκουός, το management και η επίβλεψη του, η διοργάνωση μεγάλων events σε όλη την χώρα και σε όλα τα γήπεδα/clubs ανά την Ελλάδα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας όπως και η διεξαγωγή clinics.

Η πρόσκληση είναι για όλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών και επιπέδων. Σας περιμένω για να μπούμε μαζί σε άλλη διάσταση προπόνησης, γυμναστικής και διασκέδασης!

Πέτρος Τζαμαλούκας

Πρωταθλητής Ελλάδας 

κάτοχος European Squash Federation coaching diploma Level ΙΙ 

Σχολιάστε